onsdag 20 april 2011

Ännu fler danskar kan tvingas fly

I Danmark vill Dansk Folkeparti och Venstre-Konservative höja språkkraven för anhöriga till danska medborgare. På 3 månader måste en anhöriginvandrare lära sig danska till en nivå som motsvarar 7 års studier i främmande språk för en elev i folkskolan (Sydsvenskan). Kostnaden på ca 50 000 DKK måste den anhörige betala själv.

Orimliga språkkrav är ett populärt sätt att förhindra invandring. Hundratals danskar har redan tvingats fly sitt land, bland annat till Sverige, därför att den danska regimen inte vill att den danska befolkningen ska blandas med andra folk. I Sverige står Sverigedemokraterna för samma politik. Hittills har vi lyckats hålla tillbaka sådana krav på inskränkningar i de mänskliga rättigheterna.

Lars Persson

Länkar: HD, DN, SvD, GP

3 kommentarer:

 1. Hejsan Lars..
  Länge sedan du skrev något här, alltid lika roande att läsa dina inlägg.
  Våra grannländer går från klarhet till klarhet och Sverige målar ytterligare in sig i ett hörn.
  Glädjande nog så börjar fler och fler journalister inse det befängda i Sveriges asyl/invandringspolitik och kritiserar och tar upp debatt i ämnet.
  Äntligen så verkar åsiltsförbudet ha släppt i Sverige och fler och fler inser att man inte per automatik blir rasist eller röstar på SD för att man har åsikter på en totalt felaktig asyl/invandringspolitik.
  Förhoppningsvis så ändara sig etablerade partier sig innan valet 2014 annars så kommer SD att få 10-12 % och verkligen bli en maktfaktor.
  Hans

  SvaraRadera
 2. Jag uppskattar också dina inlägg men ser att det var länge sedan du skrev. Hoppas det snart kommer några rader från dig igen, det känns så positivt att läsa dem.
  /alice

  SvaraRadera
 3. Hej alice,

  Tack för uppskattningen. Den låga aktiviteten den senaste tiden beror dels på att andra saker kräver uppmärksamhet och dels att det inte kommit fram något nytt i debatten om migration och integration på länge. Det blir lite tröttsamt att upprepa samma saker om och om igen.

  Hälsningar
  Lars

  SvaraRadera