torsdag 22 december 2011

Newsmill: Ska man inte få säga emot Sverigedemokraterna?

Idag publicerar Newsmill artikeln Ska man inte få säga emot Sverigedemokraterna?

5 kommentarer:

 1. Varför kan inte regeringen debattera i riksdagen istället? Så har man alltid gjort. Det ger dessutom oppositionen en möjlighet att också få delta i debatten

  SvaraRadera
 2. Att nätmyter bemöts på nätet är ju inget konstigt. Debatter i riksdagen förs ju redan och det är väl rätt larvigt att debattera myter i riksdagen. Det finns säkert viktigare saker för riksdagen att ta sig an.

  SvaraRadera
 3. Hej
  Jag har hittat en ny hemsida http://affes.wordpress.com/2011/07/16/ekonomiskt-bistand-i-24-kommuner/ nu undrar jag ur ska jag argumentera emot den?

  Gillar bloggen mkt men deet var längesen ni skrev nåt.

  SvaraRadera
 4. Ja, det finns annat som kräver tid än att skriva på bloggen. Men rätt som det är kanske den är tillbaka.

  Sådana bloggar du nämner drar bara fram utgifter från invandrare men inte intäkter. På det sättet kan man få vilken grupp som helst att framstå som en belastning.

  Lika stor andel utrikes som inrikes födda jobbar eftersom den större andelen utrikes födda i arbetsför ålder kompenserar för den lägre sysselsättningsgraden. Statistik visar också att utrikes födda betalar mer i skatt än de får i bidrag.

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket och jag vill också säga tack vare den här bloggen så har jag fått mer kunskap om invandring och nu kan jag också argumentar emot bättre.

  Men jag blir ändå chockade över vägran att se invandring som något positiv utan man vill bara se det som negativit herrgud.

  invandring är mycket positivt

  SvaraRadera