torsdag 21 juli 2011

Nyheter som "Politiskt inkorrekt" inte vill skriva om

Sverigedemokraternas inofficiella sida "Politiskt inkorrekt" gillar att leta upp händelser var som helst i världen som den kommenterande mobben sedan kan ta som intäkt för att göra alla invandrare, och alla muslimer, ansvariga för. Ingen händelse är för obetydlig om den kan användas för att hetsa mot dessa grupper. Nyheter som inte passar in i deras affärsidé nämns däremot inte.

PI drar gärna upp händelser i vårt grannland Norge. T.ex. brukar man påstå att alla överfallsvåldtäkter i Oslo begås av invandrare trots att det vid närmare undersökning visar sig vara 6 av ett 40-tal. Eftersom PI tycks vara så intresserade av sexbrott i Norge kunde man förvänta sig att de även skulle ta upp att Fremskrittspartiets förre ordförande i Stavanger, Trond Birkedal, misstänks för sexuella övergrepp på 13 unga män och pojkar (Expressen). Dessutom misstänks han för att ha producerat barnporr. Men Fremskrittspartiet är Sverigedemokraternas motsvarighet i Norge och därför hittar man ingenting om detta på PI.

PI älskar också att framställa muslimer som våldsamma och krigiska. Därför har man heller inte med ett ord nämnt något om fallet Mark Stroman (SvD, Expressen, DN). Efter 11-september attacken bestämde sig Mark Stroman att "hämnas" på helt oskyldiga personer, enbart därför att han betraktade dem som "araber". Han sköt 3 affärsinnehavare och dödade 2 av dem. Rais Bhuiyan överlevde men blev blind på ena ögat. Sedan dess har han kämpat för att rädda Mark Stroman från avrättning. "Vi måste bryta den här cirkeln av hat och våld", säger Rais Bhuiyan eftersom hans muslimska tro lärt honom att förlåta.

Det passar inte heller in i PI:s världsbild.

Lars Persson

18 kommentarer:

 1. Ja du Lars..
  Dina polare verkar ha varit framme i Oslo idag också.

  SvaraRadera
 2. PI:s världbild är synnerligen snäv och enkelspårig.

  SvaraRadera
 3. Anonym 16:25,
  Det verkar snarare vara dina kompisar.

  SvaraRadera
 4. Ja du Lars..
  Fredens religion verkar åter igen ha varit i farten.
  När skall du vakna upp?

  SvaraRadera
 5. Lars erkänn att din linje inte är helt rätt.
  Dagens händelser bevisar väl att någon fredens religion är det nog inte frågan om.

  SvaraRadera
 6. Anonym 21:36 och 21:50,
  Vilken religion menar du? Vet du vilken religion den långe, blonde mannen som talar norska utan brytning har? Nationalsocialismen?

  SvaraRadera
 7. Jag är tror starkt att han är en konvertit.
  Om jag har fel så ber jag om ursäkt att jag hade fel.
  Gör du Lars samma sak om det visar sig att han handlade i islams namn?

  SvaraRadera
 8. Kristen, frimurare, nationalist, högerextrem ...

  SvaraRadera
 9. Barbro Sörman24 juli 2011 20:24

  Till er som är jävligt snabba att kasta er över minsta halmstrå för att misstänkliggöra muslimer; jag hoppas ni känner er som de idioter ni är! Lars! Keep up the good work! Vi är många som inte delar rasisternas världsbild! Nu är det viktigare än någonsin att ge dem svar på tal!

  SvaraRadera
 10. Oj, det var visst inte muslimer som varit i farten i Norge utan snarare deras motsvarighet till en sverigedemokrat? Tänka sig.

  SvaraRadera
 11. Mannenpagatan25 juli 2011 23:05

  Anders Behring Breivik har mer gemensamt med islamistiska terrorister än med demokratiska partier. Han är spelar i samma liga som de islamistiska terrorister som spränger bilbomber och dödar sina egna landsmän, oskyldiga kvinnor och barn.

  Det finns stora likheter mellan denne dåre och andra dårar som lasermännen, stockholmsbombaren, Thimothy McVeigh och terroristerna i london. De är alla resultatet av samhällen där bristen på samhörighet och gemenskap hela tiden blir allt mer uppenbar. Det är personer som inte längre känner sig som en del av det samhälle de växt upp i och till och med dödar oskyldiga människor som ser ut precis som dem.

  Man kan kalla Breivik för främlingsfientlig, men kom ihåg att de han dödade var sina egna landsmän. Han gav sig inte på enskilda invandrare, brände flyktingförläggningar eller mejade ner muslimer. Han mördade sina egna landsmän, sitt eget folk. Han är lika stor oikofob som han är främlingsfientlig!

  SvaraRadera
 12. PI skriver om det som allmänheten tipsar dem om, tipsade du dem om dessa händelser?
  Jag kan tänka mig att en del av läsarna där har ett stort engagemang i islam och invandring och därav kommer tipsen att handla om det också.

  Men för all del, PI generaliserar, det kan jag hålla med om, precis som AB expressen SvD DD gör.
  Man har ju faktiskt en inriktning i att "rapportera det andra medier förbiser".
  Då finns det väl inget intresse i att förmedla nyheter som andra medier förstorar som dessutom går emot deras riktlinje, eller?

  Dessutom är det väl underbart att svensk media tog upp denna snyfthistoria, USA är fullt av mördare och massmördare (när jag flög till USA för 2 år sedan varnade en amerikan mig på planet för att kolla på nyheterna: "It's only murder here, murder there. You'r lucky if you get a rape sometimes you know :("

  Varför tar man inte upp alla andra hatmord som pågår i USA dagligen? Nej för att i detta fallet har man ett intresse i att utmåla islam som fredens religion och ideologi.
  Gammelmedia lyfter fram den goda sidan av islam medan PI visar att det finns en baksida, simple as that!

  SvaraRadera
 13. Det är alltså lite som Aftonbladet som väljer att vinkla att SD gått ner 3,3% när de i själva verket går stabilt uppåt i varje mätning. Tänk på att de blir motarbetade i media. Extremvänstern terroriserar medlemmars hem. Enskilda socialdemokrater publicerar stulna medlemsregister på S-bloggar. Listan är hur lång som helst. Men Sverige har STORA problem och det kommer inte hjälpa att försöka tysta dessa problem med hjälp av en kompakt tystnad från journalister.

  SvaraRadera
 14. Vad passar in i din världsbild då?

  Allt är finemang i Sverige förstås?

  När du ändå håller på att attackera politiskt inkorrekt så kanske du ska attackera de politiker som skapat dagens Sverige. Det är inte SD som är skyldiga, det är alla andra partier som är skyldiga till dagens samhälle.

  Du kanske också ska passa på att mainstream media som döljer sanningen.

  Maila alla tingsrätter i Sverige och be och få en sammanställning av alla brott under 2010 i sverige (det gjorde jag) då ska du nog se att saker och ting inte är som mainstream media framställer det.

  Ni kanske inte inser det men så som mainstream media rapporterar det så kan man tro att svenskarna blivit tokiga. Ni hjälper till med att ge svenskarna en orättvis bild.

  I Norge rapporterade man år 2009 att ALLA ÖVERFALLS-våldtäkter med känd gärningsman under en 3-års period utfördes av icke-västliga invandrare (http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.6567955)

  Förklara det om du kan.

  SvaraRadera
 15. Anonym 22:10,
  Det är enkelt att förklara och det har gjorts flera gånger på den här bloggen. "Alla" gärningsmän var 6 stycken.

  SvaraRadera
 16. Korrigering:
  "Alla" gärningsmän var 41 stycken.

  Dessutom:
  http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostlandssendingen/1.5462076

  SvaraRadera
 17. När man säger att alla gärningsmän var av utländsk härkomst menar man 6 personer eftersom det bara är 6 gärningsmän som är kända.

  SvaraRadera
 18. källa på det, tack.

  SvaraRadera