fredag 17 december 2010

Hur många Sverigedemokrater blir kvar?

En Sverigedemokrat i Värmland ombeds lämna partiet därför att han skrivit nedsättande om muslimer! Är det början till en nedläggning av partiet? En av Sverigedemokraternas huvuduppgifter är ju just att skriva nedsättande om muslimer. Blir nästa uteslutningsärende Kent Ekeroth eller kanske Jimmie Åkesson som ser muslimer som det största hotet sedan andra världskriget?

Lars Persson

Länk: DN, SvD

26 kommentarer:

 1. Terrordådet i Stockholm visar väl att en viss fara förekommer?

  SvaraRadera
 2. Som Peter Kadhammar skriver: Ska vi varnas för gotlänningar därför att gotlänningen Lars Tingström var en av Sveriges farligaste terrorister?
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/peterkadhammar/article8269289.ab

  SvaraRadera
 3. Äntligen! Detta måste i all rimlighet innebära att Sverigedemokraterna kommer att avfolkas på ett ganska drastiskt vis... det är ju ganska svårt att hitta personer i deras krets som inte på ett eller annat vis har sagt något nedlåtande om muslimer.

  SvaraRadera
 4. Till Lars Vi i Sverige, 17 december 2010 07:29

  Dom varnar inte för Folk från Tranås, dom varnar för extrema muslimer.
  Kan muslimerna bli lite fredligare o sluta självmordsbomba så varnas det inte för något så enkelt är det.

  SvaraRadera
 5. Anonym 08:23,
  Hur stor andel av världens muslimer begår terrordåd?

  SvaraRadera
 6. Vi kanske borde börja varna föräldrar för katoliker då också...

  SvaraRadera
 7. Till Vi i Sverige sa..17 december 2010 09:12

  TUSENTALS muslimer begår terrordåd enligt säkra källor... Tror du har den statistiken själv Lars

  SvaraRadera
 8. Anonym 12:53,
  Enligt Europol var bara 6 av 1770 terrordåd utförda av islamister medan den övervägande delen, 1596 st, utfördes av "Right Wing Ethno-Nationalist and Separatist".

  SvaraRadera
 9. Vi i Sverige sa... 17 december 2010 13:30
  Terrordåd i världen syftar jag på.
  Hur många terrordåd har "Right Wing Ethno-Nationalist and Separatist" gjort i övriga delar av världen utanför Europa. Är det noll då är dom ju snälla med ditt tankesätt... Äpple o Päron i dina jämförelser Lars. Ondska är ondska hur du än vrider på det.

  SvaraRadera
 10. Anonym 14:09,
  Du som påstår dig ha säkra källor kan väl tala om exakt hur många terrordåd som begås av islamister och av andra. Och ange källorna så att vi andra kan bedöma om de är säkra.

  SvaraRadera
 11. Lars Persson

  Ser du ingen risk med en stor invandring från muslimska länder?Är det inte sannolikt att ju fler som kommer hit,desto fler är terrorister?

  SvaraRadera
 12. Lars Persson

  Ser du inget logiskt fel i ditt resonemang?Det säger väl sig sjölv att ju fler muslimer,desto fler extrema muslimer?

  SvaraRadera
 13. Alexander,
  Nej, det säger inte sig själv.

  SvaraRadera
 14. Lars Persson

  Alltså ökar inte risken för rasistiska brott ju fler nazister som kommer hit?Det är ingen skillnad om det finns 2400 nazister eller 150 000?

  SvaraRadera
 15. Alexander,
  Du tycks sakna förmåga till logiskt tänkande. Nazism går ut på att man ska vara rasistisk. Islam går inte ut på terrorism.

  SvaraRadera
 16. ”Peter Kadhammar skriver: Ska vi varnas för gotlänningar därför att gotlänningen Lars Tingström var en av Sveriges farligaste terrorister?”
  Nej, men om denne Tingström hörde till nån sekt - religiös eller politisk - så borde vi kanske bli rädda för den. Kadhammar gör precis som du - han jämför äpplen och päron. Religion och politisk åskådning väljer man, men man väljer inte sin etnicitet.

  Europol skriver: EU-länderna "continue to be exposed to a serious threat from Islamist, ethno-nationalist and separatist ... terrorism”. Jag tror knappast att ETA anser sig höra till högern.

  Magnus Ranstorp skrev: ”Storbritannien rapporterar inte in statistik (och de har över 235 terrordömda; de senaste 10 åren har de haft 20 planerade terrordåd (inkl. London 2005) varav 8 var riktigt allvarliga och 6 av dessa hade kopplingar till Pakistan) och statistiken visar inte avvärjda dåd (eftersom man också går in polisiärt tidigare).”

  SvaraRadera
 17. Vis har rätt, i teorin går inte islam ut på terrorism, vad islam innebär i praktiken skall väl sökas i de länder som den är huvudreligion eller i länder med stora muslimska minoriteter.
  Det är logik.

  SvaraRadera
 18. Iran har väl islam som huvudreligion ändå har dom dödsstraff, hur går det ihop med att den är så fredlig?

  SvaraRadera
 19. Anonym 12:50,
  Kanske är det så att Iran inte har dödsstraff pga islam, USA inte pga kristendomen och Kina inte pga avsaknad av religion.

  SvaraRadera
 20. Irans strafflag bygger på sharia.

  SvaraRadera
 21. Nazism, kommunism och islamism tillhör människans irrläror.

  SvaraRadera
 22. Låt oss alla hålla tummarna för att arabvärlden nu skall lyckas skaka av sig islam och ta steget in i tvåtusentalet.

  SvaraRadera
 23. De behöver nog inte skaka av sig islam men de behöver befria sig från både islamistiska och icke-islamistiska diktatorer.

  SvaraRadera
 24. "Vi i Sverige" är typiskt osvensk. I Svërige för vi en fri och öppen debatt. "Vi i Sverige" däremot orkar bara med de egna åsikterna, resten censureras, skrämmande likt förhållandena i den muslimska världen, där inget får ifrågasättas.

  SvaraRadera
 25. Ibland får ju även "Vi i Sverige" - för skams skull - göra ett försök att öppna debatten.

  SvaraRadera