tisdag 14 december 2010

Våldsbejakande "invandringskritiska" intresserar inte SD

Sverigedemokraterna vill ha en debatt i riksdagen om "våldsbejakande islamistisk extremism". Frågan är varför de bara är intresserade av att debattera våldsbejakande extremism när den är islamistisk. Alex Bengtsson återger statistik från Europol som visar att av 1770 terrordåd var bara 6 utförda av islamister medan den övervägande delen, 1596 st, utfördes av "Right Wing Ethno-Nationalist and Separatist".

Att det finns våldsbejakande extremister bland de "invandringskritiska" visas av några av de kommentarer som skickats till bloggen "Vi i Sverige":

"Fy fan för er sverigehatande politiska korrekthet. Ni PK:iter borde få ERA barn gruppvåldtagna av dom kriminella ni försvarar."

"Lars jag har spårat dig via fb,snart ska du få ditt straff."

"Ja, som om inte den av staten santktionerade importen av rasfrämlingar i syfte att förinta vår nation och ras vore nog. Nej, nu ställer även renrasiga Svenska män upp på skiten. Men jag lovar ER den dagen vi kommer till makten är det era huvuden som först får dingla!"
 

Länkar: SvD

11 kommentarer:

 1. "Frågan är varför de bara är intresserade av att debattera våldsbejakande extremism när den är islamistisk. Alex Bengtsson återger statistik från Europol som visar att av 1770 terrordåd var bara 6 utförda av islamister medan den övervägande delen, 1596 st, utfördes av "Right Wing Ethno-Nationalist and Separatist"."

  Kanske för att ETA och IRA inte spränger bomber och hotar konstnärer i Sverige?

  SvaraRadera
 2. Det har sprängts en hel del bomber i Sverige genom åren av andra än islamister. Varför är SD bara intresserad av den som islamisten sprängt?

  SvaraRadera
 3. ETA och IRA spränger inte bomber i SVERIGE, men visst spränger dom bomber allt.
  Ska vi gå på den linjen kanske vi ska jämföra hur många offer Islamistisk terrorism och den utförd av Nationalister har krävt i just Sverige?

  SvaraRadera
 4. Att något begränsa yttrandefriheten är ett lågt pris att betala för att kunna ta emot de flyktingar som flyr för livet till Sverige.

  SvaraRadera
 5. Hmmmm, undrar om SÄPO inte är intresserad av hot som detta:

  "Ja, som om inte den av staten santktionerade importen av rasfrämlingar i syfte att förinta vår nation och ras vore nog. Nej, nu ställer även renrasiga Svenska män upp på skiten. Men jag lovar ER den dagen vi kommer till makten är det era huvuden som först får dingla!"

  Har du IP? Jag säger bara jösses...vilken galning.

  SvaraRadera
 6. Det är roligt att främlingsfientliga numera använder "PK" eller "PK:iter" åt åsikter som inte stämmer överens med deras egna eller helt enkelt åt saker de inte förstår. Det är nästan lite religiöst... :)

  SvaraRadera
 7. jag kräver NOLL Tolerans mot terrordåd i Sverige.
  Du Lars verkar säga okey till dödande genom att jämföra dödande. Är det då okey att jag dödar lite Muslimer bara för att dom dödare mer i något annat land fan va korkat av dig. Klart att lampan skall på när det gäller terrordåd i Sverige vill inte du det Lars?

  SvaraRadera
 8. Dom hade inte IP till självmordsbombaren iallafall, hade dom haft det kanske den galningen inte dött. Dom kan inte hjälpa att dom blivit fel programmerade men vi kan kanske programmera dom rätt..

  SvaraRadera
 9. Så lätt det är att vräka ur sig sådan skit om alla som inte tycker som dessa främlingsfientliga.

  Säger som en av de anonyma härovan, tipsa SÄPO!

  Hellre "PK:it" än idiot! ;-)

  SvaraRadera
 10. ”Activities by left-wing and anarchist,
  right-wing and single-issue terrorist and
  extremist organisations are a relatively
  minor factor in the EU compared to Islamist
  and separatist terrorist activities.”

  http://www.europol.europa.eu/publications/EU_Terrorism_Situation_and_Trend_Report_TE-SAT/Tesat2010.pdf

  SvaraRadera
 11. Anonym 22:08,
  Meningen slutar inte där du satte punkt. Den fortsätter: "...but are now becoming more serious".

  Rapporten säger också: "Although the number of separatist attacks decreased in 2009, these attacks continue to account for the majority of terrorist incidents and fatalities."

  SvaraRadera