måndag 20 december 2010

Sverigedemokrater i Tomelilla uppfinner terrorhot


Efter bombdådet i Stockholm vill nu Sverigedemokraterna i Tomelilla ha ordningsvakter på kommunfullmäktiges möten. Varför kommunfullmäktiges möten i Tomelilla skulle vara speciellt utsatta för hot framgår inte. ”Vi Sverigedemokrater blir ofta hotade. Ibland överfallna. Extremister ger sig på våra ledamöter”, säger Sverigedemokraterna.

Med tanke på vilka som brukar uttala hot mot Sverigedemokraterna så skulle väl ordningsvakternas jobb bli att plocka av Sverigedemokraterna alla deras knivar så att de inte kan rista in hakkors i pannan på sig själva, som David von Arnold Antoni.

EU-kommissionär Cecilia Malmström skriver i GP att ”vi kommer att få se försök att använda denna händelse för att föra ut en viss politisk agenda”. Hon fortsätter: ”Dådet i Stockholm får inte leda till att vi tappar perspektivet och låta rädslans mekanismer ta över. Historien lär oss att det snarare än att främja säkerhet leder till främlingsfientlighet, övervakning och intrång i privatlivet”.

Samtidigt som de ”invandringskritiska” försöker slå mynt av bombdådet i Stockholm kan vi läsa om att den ”invandringskritiske” Peter Mangs nu misstänks för 3 mord och 10 mordförsök. Minst 3 mord fler än självmordsbombaren.

Lars Persson

 

3 kommentarer:

 1. Lars, nu försöker du igen förringa självmordsbombarens dåd genom att jämföra med någon som gjort något ännu sjukare. Hitler dödade mindre än Stalin så då måste han vara bäst, secket resonemang.

  Sedan har Statsminister Fredrik Reinfeldt fördömt i sitt jultal Taimour Abdulwahabs terrordåd och kallade det för ”en attack mot det svenska folkhemmet”. Är han oxå en SD:are nu enligt dig?

  SvaraRadera
 2. Anonym 20:49,
  Var ser du ett förringande?

  SvaraRadera
 3. Det farliga med personer som Lars är att de är kontraproduktiva.

  SvaraRadera