lördag 18 september 2010

Jimmie Åkesson har brottslingar och lögnare som hjältar

Så har då verkligheten hunnit ifatt Sverigedemokraterna. Deras taktik att framställa sig själva som offer har slagit tillbaka mot dem själva när rättsläkaren nu med stor säkerhet anser att David von Arnold Antoni inte alls blev överfallen utan ristade in ett hakkors i pannan på sig själv.

När SD-politikern David von Arnold Antoni förra fredagen anmälde att han blivit överfallen av "arabisktalande" män kallades han hjälte av partiledaren Jimmie Åkesson. Sverigedemokraternas partiledning slog på trumman ordentligt för att alla skulle tycka synd om dem och bland annat skrev Jimmie Åkesson ett öppet brev till Sveriges riksdagspartier där han kallade "överfallet" på von Arnold "ett av de värsta politiska dåd vårt land har sett i modern tid".

Det var inte svårt att genomskåda bluffen, särskilt som von Arnold tidigare i år anmälde ett annat "överfall", även den gången utan vittnen och utan spår. Vi har vid ett par tillfällen den senaste veckan försökt göra folk uppmärksamma på Sverigedemokraternas lögner genom att skriva på Newsmill och på vår egen blogg. Om vi kan genomskåda David von Arnold borde också SD:s partiledning kunna göra det. Istället valde man att utnyttja lögnen för röstfiske.

"Det här är för jävligt, inte bara att han kostade resurser, utan det han har gjort kan inte vara annat än röstfiske", säger en polis till Sydsvenskan. David von Arnold är nu själv misstänkt för brott. Man får förutsätta att polisen också utreder om SD:s partiledning varit inblandad i planeringen av brottet.

Rimligtvis bör det här öppna ögonen på en hel del av de som tänkt rösta på Sverigedemokraterna. Sverigedemokraterna har ohämmat ljugit och talat illa om en stor del av befolkningen under valrörelsen och nu har det bevisats att de inte drar sig för att begå brott för att värva röster. De som av misstag förtidsröstat på Sverigedemokraterna har chansen att ångra sig på valdagen. Gå till vallokalen och lämna en annan röst istället, antingen blank eller på ett demokratiskt parti.

Lars Persson

Fler länkar: SR, Aftonbladet, DN, SvD, Sydsvenskan , HD, SkD, SVT , Expressen , Sydsvenskan , SkD , GP, YA, Kristianstadsbladet

13 kommentarer:

 1. Man anses vara oskyldig till man bortom tvivel kan fälla... Men visst är jag av uppfattnignen att SD har valt marknadsföring som få eller inga andra. Dock vill jag ändå göra en viss lustifikation över det inträffade: tänk vilket förträffligt tillfälle för polisen i allmänhet, å Malmöpolisen i synnerhet, att betala av på "fadäsen" som gett SD +poäng -"apadjävel". För nu kan ju Malmöpolisen med gått mod och förnyat ansikte öppet erkänna att dem sätter ditt allt och alla...

  SvaraRadera
 2. Så bevisade överfall på SD:s politiker (videofilmade, så där kan inte ens ni hitta på något...hoppas jag) är inte viktiga?

  Huruvida den här killen blev överfallen eller inte, det vet jag inte (inte ni heller förresten, annat än om ni låg bakom överfallet). Är det otroligt att två vänsteraraber skulle överfalla en SD-politiker och rista in ett hakkors i hans panna? Självklart inte, det är skrämmande bara det.

  Men känns det inte lite konstigt att den anonyma rättsläkaren råkar berätta om sina "fynd"...på en lördag...som bara råkar vara dagen före valet? Om något verkar vara för bra för att vara sant, då är det oftast det.

  SvaraRadera
 3. Var dom inne på att göra en Riksdagshusbranden -33?

  SvaraRadera
 4. Att rättsläkarens utlåtande kommer precis före valet beror ju på att överfallet hittades på en dryg vecka före valet.

  SvaraRadera
 5. Anonym har rätt i att man anses oskyldig innan dom har fallit men i fallet von Arnold är det klart att han först har gjort sig skyldig till grovt röstfiskeförsök och nu kan det bli tal om att tappa redan vunna röster. Han har en vana att hamna i blåsväder och vända det till medvind, men nu tog det slut.
  Rättsläkaren kom med det skriftliga intyget redan i onsdags. Fråga istället varför det inte blev känt då?

  SvaraRadera
 6. Nog är det allt en smula suspekt att en sådan här uppgift publiceras dagen innan valet (en lördag, inte minst), särskilt när det nu handlar om en sådan bedömningssak som huruvida ett hakkors i någons panna har karvats in av "offret" eller utomstående. Därmed inte sagt att det inte är arrangerat eller på annat sätt självförvållat, men mer på fötterna än så här måste man väl ändå ha? Uppföljning på stöldanmälan exempelvis?

  SvaraRadera
 7. Ja, det är otroligt att två "vänsteraraber" skulle springa runt och rista hakkors. Det är skrämmande att en del knäppgökar ser det som troligt.

  SvaraRadera
 8. Ta av er foliehattarna. Om ni tror på att rättsmedicinalverkets läkare skulle vara för vänstern... ja då kanske det är lika bra att ni behåller dem på förresten. Vem vet om inte grannen strålar er genom väggen?

  Stollar.

  SvaraRadera
 9. Spelar ingen roll vad som hänt.
  Tänker rösta på SD i alla fall.
  Hur känns det nu Lars Jönsson när SD tar plats med bred mariginal i Sveriges riksdag?

  SvaraRadera
 10. Jag vet hur rättsrötan är utspridd i sverige! jag röstar givetvis på sd! vill ha tandvård i sjukförsäkringen bla! och pensionärer varför ska de betala skatt på redan skattade pengar???
  och ut ur eu tack!!! ställer upp atyt sitta på en stol tänker jag också göra! ristar nån i mitt ansikte kommer den sluta sina dagar på plats!

  SvaraRadera
 11. SD, buffel och båg, rädda okunniga människor. Jag skäms över er!
  Idag finns det inget viktigare än att hålla er borta från riksdagen.

  SvaraRadera
 12. Hur troligt är det att två personer med "arabisk anknytning" skulle överlämna en så fin valpresent till SD?

  PS Blev hakkorset rättvänt? Det är ju lätt att det ser riktigt ut i spegeln, men blir felvänt. Har någon kollat?

  SvaraRadera
 13. Har varit medlem i sd innan ... jag upptäckte att sd:s politik är lite löjeväckande.. jag satt även i kommunstyrelsen men hoppade av då jag insåg att sd snackar mkt. men har inga ballar.. dessutom så går dom på folk som har företag, hittar på en del löjliga motioner som kommunen ska ta ställning till. bara för att vissa att man finns... dom har även ingen handikapspolitik trots att sverige är överfylld med rullstolsbunda, hörselskaddade, blinda, döva etc etc.. ingen pedagogisk drogpolitik.. rent populistisk parti.. visst kan jag hålla med dom i vissa aspekter men annars så ångrar jag inte mitt avhopp... man mognar.. för eller senare..

  synd bara att man använder hakkorset i samband med nazism.. det är en fin symbol från öster för lycka som nu inte får anv. bara för att symboliken blev förstörd.

  SvaraRadera