fredag 3 september 2010

Galet, fel - och rasistiskt när Sverigedemokrater uttalar sig

Häromdagen belades Sverigedemokraternas man i Växjö kommunfullmäktige, Samuel Älgemalm, med munkavle av partiet. Jens Leandersson, ordförande för Sverigedemokraterna distrikt syd, säger: "Det blir galet och fel när han uttalar sig". Det blir inte bara galet och fel, utan även ofta rasistiskt, när Sverigedemokrater uttalar sig. Ett exempel är Per T K Wahlberg i Landskrona som enligt Helsingborgs Dagblad beskrivit människor söder om Sahara så här: "till sin natur som en korsning mellan ett oansvarigt, glatt och sorglöst barn, nån slags sävlig skogsapa och en impulsiv, grym och bestialisk djävul."

Per T K Wahlberg är inte mediatränad. Det är det som är skillnaden mellan honom och SD:s partiledning.

Lars Persson

Fler länkar: DN, HD, SvD, SDS

14 kommentarer:

 1. Det är fruktansvärt att inte rösta på SD, det enda parti som kan ta oss ut ur massinvandringen!

  SvaraRadera
 2. Man skall vara källkritisk. Speciellt om artikeln stått i DN. Speciellt om det skrivits i svensk massmedia. Speciellt som det är valtider, och smutskastning pågår - vänsterjournalistiken har mer uttalat detta på sin agenda, Lenin beskriver ganska exemplifierat hur man gör för att den sanne revolutionären "simmar likt en fisk i proletariatets ström i syfte att störta högern". Jag gick in på Per T K Wahlberg blogg; det stod inte ett ord om det DN anger. Ser inte att man med nödvändighet måste idiotförklara Per T K Wahlberg. Kanske det är DN som sysslar med desinformation?

  SvaraRadera
 3. Anonym 12:04,
  Det blev naturligtvis mycket pinsamt för SD så han fick förmodligen order att ta bort inlägget så snart SD-ledningen fick kännedom om det.

  SvaraRadera
 4. Han har för övrigt tvingats avgå.

  http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article7722209.ab

  Det hade ju inte behövts om det inte var sant som HD och DN skrev.

  SvaraRadera
 5. http://hd.se/landskrona/2010/09/03/sd-politikers-blogginlagg-om-borta/

  Visst är det intressant att den "magnifika" SD-bloggosfären vägrar ta i detta med tång? De har tid för alla möjliga kvasianalyser och martyrskapsemblem, men att skriva om ännu en partikamrat med åsikter direkt från helvetet tycks ingen vilja ta tag i. Vi vet ju vad tystnad betyder...

  SvaraRadera
 6. http://hd.se/landskrona/2010/09/03/sd-politiker-gar-efter-hd-s-om/

  Av ytterligare en intervju i Helsingborgs Dagblad bekräftar den nu uteslutne SD:aren Peter T K Wahlberg, att han skrivit det han skrivit om afrikaner på sin blogg, bland annat att "negerhannar" "äter upp varandra" och våldtar barn och kvinnor.

  I artikeln rörande hans uteslutning ur SD säger han också att det han skrev var "dumt".

  Om nu personer på denna blogg är rädda för att vanliga dagstidningar ljuger om allt gällande SD, är det väl bäst att ni ringer SD i Landskrona själva, eller för den delen kontaktar Peter T K Wahlberg och frågar honom hur det ligger till egentligen.

  SD i Landskrona lämnar tyvärr inga kommentarer på sin hemsida.

  Återkom gärna på den här bloggen och berätta om allt bara rör sig om ett förtal. Kanske har dessa ord inte alls skrivits av Wahlberg och kanske är han inte alls utesluten ur SD?

  Kanske är det i själva verket vissa av sverigedemokraternas sympatisörer som
  inte står ut med sanningen i detta fall.

  SvaraRadera
 7. Älgemalm är bra, att han belagts med munkavle är att beklaga. Wahlberg däremot är ute och snedseglar och har gjort sitt i partiet.

  SvaraRadera
 8. (sd) är ömkliga mesproppar. Det enda de gör är att tycka synd om sig själva och hävda att etablissemanget är emot dem.

  Det är obegripligt hur man kan tro på någon som har en så fattig inställning til politik? Hur skall de kunna fatta kloka beslut om de bara tycker syn om sig själva?

  De har misslyckats i stort sett i alla kommunfullmäktige. Sätt dem i Riksdagen och vi har ett antal lealösa amöbor till riksdagsmän som spottar grodor varje gång de ställer sig i talarstolen. Så var det ju inte tänkt.

  SvaraRadera
 9. Det finns fler rasister med tveksamt förflutet och konstiga arbetsmetoder att avslöja. Nästa blir nog internet-trollet UncleBob på plats nr. 24 på landskronas valsedel.

  http://ligator.wordpress.com/2010/09/03/det-finns-en-annan-kand-rasist-pa-sverigedemokraternas-lista-i-landskrona/

  SvaraRadera
 10. Jag ger mig attan på att det finns fler Sverigehatare än det finns vita rasister i Sverige.

  SvaraRadera
 11. Ceasar,
  Vi får väl se hur många sverigehatare det finns den 19 september. Som Fredrik Reinfeldt sa: Tycker man om Sverige så röstar man inte in Sverigedemokraterna i Riksdagen.

  SvaraRadera
 12. SD får min röst, de ä goa arbetargrabbar i det partiet.

  SvaraRadera
 13. Tycker man om sverige så röstar man på SD!!

  SvaraRadera
 14. Anonym 21:39,
  Varför ska man göra det? SD hatar ju Sverige.

  SvaraRadera