tisdag 7 september 2010

Rasister i bråk med varandra

Sverigedemokraterna i Kävlinge är sura på det konkurrerande partiet "Kävlingebor", skriver Sydsvenskan.

Tidigare i år bröt sig dåvarande sverigedemokraten Kenneth Sandberg ur SD och bildade partiet "Kävlingebor". Mest sura tycks de kvarvarande sverigedemokraterna vara för att han tog med sig partikassan. Nu anklagas företrädare för Sandbergs parti för att påstå att "Kävlingebor" och Sverigedemokraterna är samma parti. För en utomstående är det inte så lätt att se skillnad.

Bland politiker och media är Kenneth Sandberg mest känd som en notorisk spammare. Det senaste året har han skickat över 100 e-postmeddelanden, oftast med starkt rasistiskt innehåll, till ett stort antal politiker och media.

Att han kallar sitt parti "Kävlingebor" är en skymf mot alla de som bor i Kävlinge och alltså är riktiga Kävlingebor. Det enda som är bra med hans parti är att rasisterna börjar kasta skit på varandra så att de får mindre tid till att tala illa om vanliga, hederliga människor.

Lars Persson

1 kommentar:

  1. Hej!

    Jag ville bara berätta att jag just postat ett inlägg i min blogg med dina beräkningar av värdet av invandrarnas utbildning som huvudsakligt innehåll. Tänkte att det skulle få bli utgångspunkten fört en diskussion kring vad vi tillförs av invandringen istället för den nu uttjatade debatten om kostnader.

    Ha en bra dag o vänliga hälsningar

    Michael Gajditza

    SvaraRadera