lördag 11 september 2010

Sverigedemokraterna vill förbjuda människor

Det ska inte få finnas några praktiserande muslimer i Strömsund, anser ortens Sverigedemokrater enligt Aftonbladet. Det är inte förvånande att den åsikten finns inom SD och inte heller att lokala företrädare låter fernissan krackelera genom att säga det öppet. Men att pressekreteraren Erik Almqvist säger att partiledningen står bakom resonemanget visar att SD nu tycker att de arbetat upp den främlingsfientliga stämningen tillräckligt för att öppet kunna säga att de vill förbjuda vissa människor, något de delar med Tredje Rikets nazister.

Muslimer är inte den enda grupp SD vill förbjuda. De är emot all invandring och speciellt starka motståndare är de till att svenskar och invandrare beblandas. Idag har 11 procent av Sveriges barn och ungdomar en utrikes och en inrikes född förälder. Detta upplever Sverigedemokraterna som ett hot mot sin vision om en homogen befolkning. Därför vill de kraftigt begränsa anhöriginvandringen och införa en kvot på 5000 invandrare per år som ska rymma både flykting- och anhöriginvandring. Det räcker inte långt när det idag är över 6000 per år som kommer till Sverige för att bilda familj med infödda svenskar. De som trots allt lyckas få hit sin make, maka eller barn ska betala en straffavgift på över 40000 kr. Dessutom anses en sådan svensk inte längre pålitlig utan måste skriva på en speciell deklaration att man ska följa lagen och delta i samhällslivet.

Hitler var en farlig man. Expressen har rätt när de skriver att Jimmie Åkesson också är en farlig man.

Lars Persson

6 kommentarer:

 1. Vilka vill förbjuda vad? Jag tycker att debatten manar till ett desperat försvar av en stor samling dåliga beslut som Lars Persson försöker elda på. Hur går finansieringen av välfärden i framtiden till och vem ska bekosta kalaset. Sverige har en krympande arbetsmarknad och den kommer inte att öka, prognosernas kalkyler håller inte för en närmare granskning. Vi förlorar och blir utkonkurrerade från viktiga exportinkomster i en allt snabbare takt, dessa bygger välfärden. Det är på tiden ni tar ert ansvar för hur fler människor skall försörjas av krympande inkomster, det är ju ni som vet?!?

  SvaraRadera
 2. Du tror på allt som står i tidningen, tror du på tomten också?

  SvaraRadera
 3. Fört, till den anonyme: vill man minska arbetslösheten måste man minskab invandringen. Det är självklart och har ingenting med rasismatt göra.

  Sedan, till bloggaren:den där SD-idioteni Strömsund: gräsligt! Man tar sig för pannan. Självklart skall man få vara praktiserande muslimi hela Sverige.

  Sedan, till Rob: jag tror på Gud.

  SvaraRadera
 4. "Du tror på allt som står i tidningen, tror du på tomten också?"

  Till skillnad att tro på desinformation menar du genom tveksamma bloggar och forum som saknar riktiga källor? Mm... Tror sa Bull.

  SvaraRadera
 5. Jag vill oxå få bort muslimer.
  Jag anser att det inte finns några förnuftiga skäl att tro på religiösa dogmer, gudar eller övernaturliga förklaringar av tillvaron och att religion fördummar människor i största allmänhet.
  Gör det mig till rasist?
  Om jag tycker man bör begränsa invandringen till 200 000/år är jag rasist då bara för jag vill ha en begränsning?
  Lars vad vill du egentligen med dina påstående, Att det är okey med SD bara dom hade sätt lite högre gräns?

  SvaraRadera
 6. Denna artikel visar ännu mer hur korkade dessa sverige"demokrater" är - http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7816166.ab

  De vill få bort alla praktiserande muslimer genom att skicka dem till sina hemländer.. Undrar vad de ska göra med alla revertiter till islam som kommer från sverige?

  SvaraRadera