lördag 12 februari 2011

Varför vill Sverigedemokratena utesluta politiker som för deras politik?

Den sverigedemokratiske politikern Isak Nygren anser inte att vita bör skaffa barn med asiater, rapporterar bl.a. Expo. Sverigedemokraternas pressekreterare Eric Myrin säger att Isak Nygren riskerar att uteslutas ur partiet. Frågan är varför, eftersom Nygren för den politik som finns nerskriven i Sverigedemokraternas invandringspolitiska program.

Av Sverigedemokraternas program framgår att man vill ha ett befolkningsmässigt homogent samhälle. Ett sätt att uppnå det är att stoppa all invandring från icke-västliga länder. Det gör det därmed omöjligt för infödda svenskar att bo i Sverige om de vill bilda familj med någon från ett sådant förbjudet land. Även äktenskap mellan svenskar och medborgare i västliga länder är tydligen ett hot mot homogeniteten i befolkningen eftersom SD vill införa en straffavgift på över 40000 kr för den som väljer en partner från dessa länder.

Därför är det obegripligt att Isak Nygren riskerar uteslutning när det är just Sverigedemokraternas politik han driver. Kanske anser inte ens partiledningen att deras program är tillräckligt rumsrent för att komma fram i offentligheten. Är det det felet Isak Nygren gör, att han visar offentligt vad som står i Sverigedemokraternas politiska program?

Lars Persson

Länkar: DN, Expressen , SvT, GP, Dagen

9 kommentarer:

 1. Tyckte du att du va fyndig nu eller?
  Är väl ganska uppenbart att om någon skriver saker som skadar partiet och det inte har med partiets politik att göra, att man vill utesluta personen ifråga. För den delen så handlar ju Sd:s politik om assimilering alltså blir ditt resonemang håller eftersom Isak direkt motsatte sig detta i det han skrev.

  SvaraRadera
 2. Om du verkligen satt dig in i SD´s politik så hade kanske även du insett att det handlar om att bromsa dagens massinvandring till Sverige. Du kanske t.ex. missat att Södertälje tar emot fler irakier än USA och Kanada. Du kanske inte heller varit ute i verkligheten och sett hur dåligt många muslimer anpassar sig efter vårt svenska samhälle (medvetet eller omedvetet). Att driva en politiskt liberal linje rimmar helt enkelt förbaskat dåligt med fundamentala hederskulturer.

  Om SD varit ute efter nazistisk "renrasighet" (som så många puckon vill få det till) så hade man förmodligen gått in för att stoppa 100% av invandringen samt att alla adopterade skall utvisas. I VERKLIGHETEN handlar det om att bromsa invandringen till en nivå som Sverige klarar av. Men varför ska svensson bry sig om verkligheten när man har fullt upp med att se på dokusåpor, tv-sport och en uppsjö av melodifestival-delfinaler.

  Storbritanniens och Tysklands premiärminister/förbundskansler har båda gått ut och öppet kritiserat "drömmen om mångkultur". Men de kanske också är ute efter att kasta ut alla adopterade?

  För er mångkultur-ivrare finns det dessutom ett bättre alternativ. Flytta ner till tredje-världen och skapa mångkultur där istället.

  SvaraRadera
 3. Lilla Vän!!
  85% av muslimerna vill inte att deras barn skall gifta med någon som har en annan religion , ingen kallar det diskriminering eller ???? .

  SvaraRadera
 4. Anonyma,
  Läs Sverigedemokraternas politiska program innan ni uttalar er om vad deras politik är.

  SvaraRadera
 5. SD bejakar och välkomnar en omfattande mulattisering av Sverige, så länge de judeo-kristna värderingarna stärks. Kristna människor från det svarta Afrika är varmt välkomna!

  SvaraRadera
 6. SD är framförallt emot muslimsk massinvandring! Har du inte sett att SD överväger att utesluta honom för hans rasistiska åsikter? Då delas dom knappast av SD, eller hur?

  Vad det är för fel med att Svenskar föder sin egen befolkning i första hand, som i de muslimska länderna? Varför måste vi importera den? Var vänlig förklara detta!

  SvaraRadera
 7. Varför förhandsgranskar ni kommentarerna? Klarar ni inte en fri debatt? På min blogg förekommer ingen förhandsgranskning av kommentarer och inga kommentarer raderas! Det funkar skitbra! Då vill det till att man kan argumentera! Kan ni?

  SvaraRadera
 8. Mångkultur och integrationsproblem är olika saker. Mångkultur är en förutsättning för ett kreativt kulturskapande och utvecklande socialisation. Massinvandringen är i sig inget problem och inte anpassningen heller. Däremot behöver en och annan svensk i beslutandeposition anpassa sig till förutsättningarna för ett mångkulturellt samhälle med ärvda och återskapade traditioner vilket innebär att det är helt knasigt, ur mångfaldssynpunkt, att inte fira svenska högtider i skolor exv. Men den här idiotiska, orimligt skräckslagna, fördomsfullheten mot Islam och muslimer i gemen är knappast bättre. "Judeo-kristna värderingar"; vad tusan är det? Religiösa idioti, i form av okunnighet om andra kopplat till exkluderande religiösa sanningsanspråk, är vad som skiljer trosideologier åt. De kristna värderingar som numera försvaras, är "rätten" att få ha den enda sanna tron, den enda rätta sexualiteten och den enda rätta livsföringen, i sitt förhållningssätt till andra. SD har inget av värde i sin politik. Kulturpolitiken är det allra dummaste.

  SvaraRadera
 9. Hmmm... kanske jag som helsvensk muslim (den enda invandraren i mitt släktträd är en tysk adelsman på 1600-talet) borde utvisas enlig SD... Jag har ju inte svenska värderingar?!?

  SvaraRadera