söndag 21 november 2010

Jimmie Åkesson borde veta att inte bara invandrare begår brott

Sverigedemokraterna försöker påskina att brottsligheten i Sverige beror på invandringen. Man talar gärna om invandrare som begått brott men inte lika gärna om Anders Eklund, Ulf Olsson, Ragnar Nilsson och Niklas Lindgren. Jimmie Åkesson har många gånger pratat om invandrares överrepresentation för brott. Då menar man att om en andel över en viss nivå i en grupp begår brott så ska alla i gruppen hållas ansvariga för brotten. Om brottsligheten i en grupp är mindre än en viss nivå så är gruppen inte ansvarig. Av någon anledning lyckas man alltid placera brytpunkten mellan invandrares och svenskars brottslighet så att invandrare alltid är kollektivt ansvariga för enskilda individers brottslighet men aldrig svenskar.

Man undrar hur de ska kunna undvika att hela SD:s personal görs ansvariga för kriminaliteten när det nu visat sig att en betydande del av deras kanslipersonal är dömda för brott (Expressen).

Lars Persson

7 kommentarer:

 1. Lars Persson forsätter, med en dåres envishet, att vägra förstå problemet! Det handlar helt enkelt om vi med nuvarande invandrings/integrationspolitik de facto importerar ökad brottslighet till landet. Infödda brottslingar, vare sig Sverigedemokrater eller ej, är självklart Sveriges problem, men däremot är det inte alls självklart att man måste acceptera nuvarande import av brottslighet från andra länder!

  SvaraRadera
 2. Hmm, undrar hur "PI-maffian" ska tackla det här? Blir det den vanliga retoriken kring offer och mobbning av PK media? Elias Eriksson, kanslisekreterare, dömd för misshandel med batong och två rån. Aj aj aj.

  SvaraRadera
 3. Roger Svensson, det där förstår jag inte. För att det med invandringen kan förlaj med brottslingar så ska Volvo inte få antsälla (och "importer") en tysk VD till fabriken i Göteborg, är det så du menar?

  SvaraRadera
 4. @ Bulten i Bo

  Vad är detta för trams? Den ökande brottsligheten som nuvarande invandring ger upphov till beror alltså på att vi tar hit tyska VD:ar? Att vår nuvarande invandring sammantaget leder till ökad brottslighet betyder ju på intet sätt att ALL invandring måste göra det!

  SvaraRadera
 5. Precis så, Roger Svensson, och då anar jag att du modererar dina tvärsäkra påståenden tidigare och att du inte vill stoppa all invandring och därmed inte kunna säkerställa att det inte sker någon "import av brottslighet från andra länder".

  Den tyske VD:n får alltså komma och därmed antar jag resten av Christine Schürrers landmän. Några fler grupper som du vill ge frikort till?

  SvaraRadera
 6. Media håll i hatten.Snart kommer en diger lunta med brott begångna av 7 klöverns representanter i regering landsting och kommun mellan 2006-2010. Dessutom en indikation på att c:a 70 % av all grov brottslighet mellan år 2005-2010 är utförda av olika invandrare grupperingar i bla Stockholm, Göteborg, Malmö samt riket i övrigt.

  SvaraRadera
 7. Vem har sammansatt den "luntan" då?
  Är det Sverigedemokraterna som fifflat ihop nåt igen då eller?

  Tänk om "media" sammaställt en sån lista om Sverigedemokrater genom tiderna. Då skulle det bli många brott som begåtts genom åren antagligen. Överrepresentationen skule säkert vara högre än för invandrarna!

  SvaraRadera