fredag 22 oktober 2010

SD är världsmästare i självömkan

Det finns inga gränser för hur synd det är om Sverigedemokraterna, tycker de själva. Partisekreteraren Björn Söder är upprörd på grund av beskjutningarna av invandrare i Malmö. Men inte därför att invandrare skjuts utan därför att media skriver mer om det än när Sverigedemokrater känner sig mobbade!

Ett femtontal invandrare som beskjutits det senaste året tros vara offer för den nye "lasermannen" och kanske har en ung kvinna mördats därför att hon var tillsammans med en invandrare. När har en Sverigedemokrat beskjutits eller skadats allvarligt av meningsmotståndare?

Sverigedemokraterna känner sig mobbade så snart någon säger emot dem. Det räcker med att en biskop talar om alla människors lika rättigheter för att de som småungar ska rusa ut ur kyrkan. Men media skriver villigt om stackars Sverigedemokrater som är ledsna. De skrev mängder med artiklar om David von Arnold Antoni som sa sig blivit överfallen och fått ett hakkors inristat i pannan av två araber. Den publiciteten önskar de kanske nu att de varit utan eftersom det visat sig att han ristade in hakkorset själv.

Lars Persson

Aftonbladet, Nyheter24, Expressen, Expressen, Expressen

6 kommentarer:

 1. Ang. beskjutningar i Malmö. Har Ni inte kommit på den obekväma tanken att det kan vara en invandrare som springer omkring och skjuter?
  Den förra Lasermannen var ju av utländsk härkomst så chansen eller risken finns.
  Att vara kritisk till invandring är personer i de flesta partier men de vågar tyvärr inte öppet stå för detta. Det är inte SD:s fel att Malmö har blivit en mångkriminell stad, de bör Ni skylla på de korrekta partierna som suttit vid makten och blundat för alla problem en okontrollerad och oansvarlig invandring medför.
  Hälsningar från
  Aldeadavila

  SvaraRadera
 2. Du tror inte att SD är upprörda för att i var och varannan artikel så dras SD fram som anledning till denna "laserman" trots att det finns ett mer hårdare debattklimat i Danmark än i Sverige och där har de aldrig haft någon laserman. Vi har haft 2 på mindre än 20 år.

  SvaraRadera
 3. Det spelar ingen roll om det är en invandrare. Rasism är inget svenskt fenomen.

  SvaraRadera
 4. När en Sverigedemokrat blivit allvarligt skadad av en meningsmotståndare? Ja, flera personer har överfallits i sina hem, flera har blivit misshandlade, jagade med knivar, fått gömma sig på restaurangtoaletter.. Så sent som för en månad sådan näst intill mördades en Sverigedemokrat för sina åsikters skull.

  Din ton är osmaklig, nedlåtande och förminskande och det är du som har en hemsk människosyn, ingen annan här. Du själv sitter säkerligen i någon håla och trycker medans du ser en thaiflickvän om dagen och tycker "invandringen är väl inget problem?". Är man okunnig så är man ju. Välkommen till ghettona såna som dig skapar, där människor, både svenskar och invandrare lever sämre än dig för att du är en rasist som tycker du ska ha det bättre och att du står över dessa personer som inte har samma möjlighet som dig att köpa dig fri från massinvandringens baksidor och problem.

  Sverigedemokraterna sprang inte ut från kyrkan pga det du skriver, du är därmed dessutom en lögnare. SD gick ut för att biskopen hade oförståndet att hylla en demonstration där obscena budskap om partiledaren, hans mamma och flera andra kandidater kunde läsas på banderoller plus att hatiska meddelanden slungades ut från arrangörerna i mikrofonen. Därtill arrangerades evenemanget av allt från kommunister (den största massmördarideologin vi någonsin skådat, men det struntar ju du i såklart) till våldsverkare. Samma våldsverkare som bryter mot lagar, misshandlar folk med mera arrangerade en demonstration som biskopen hyllar.

  Om jag skulle hylla den nya lasermannen framför dom drabbade, ska dom då sitta kvar? Finns det någon gräns för ditt hyckleri och dina lögner?

  Därtill bör både du, Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt vara försiktiga i era utlåtanden om vad som hände när ett hakkors ristades in på en person i Malmö. Ni vet ingenting och det pågår en utredning om brottet fortfarande, vad slaskmedia än har matat in i ditt huvud. Dagen innan valet (säger det dig någonting) kom en studerande låtsasexpert med ett utlåtande som sedan polisen fått ta tillbaka då brottsutredningen fortfarande pågår.

  Du borde skämmas och du borde be om ursäkt.

  SvaraRadera
 5. Det finns inga gränser för hur synd det är om invandrare menar du väl? När du kan hitta rasism och strukturell diskriminering bakom varje hörn, men aldrig något eget fel - är det inte rätt läge att gnälla om andra.

  SvaraRadera
 6. Visst är det illa att Sverigedemokrater blivit överfallna och misshandlade, men Björn Söders likgiltighet inför galningen i Malmö är skrämmande. Men det rör sig ju om mörkhyade som blir skjutna, så varför ska han bry sig när han kan gnälla och bygga på Sverigedemokraternas martyrroll!

  SvaraRadera