lördag 30 januari 2010

Sverigedemokrater vill behandla flyktingar sämre än djur

Sverigedemokraten Samuel Älgemalm vill att Växjö kommun ska inrätta ett hem för djur som är hemlösa eller far illa, skriver Smålandsposten. Förslaget står i stark kontrast till Sverigedemokraternas inställning till människor som är hemlösa och far illa. Ingen kan väl ha missat Sverigedemokraternas fanatiska motstånd mot att ta emot ensamkommande barn och flyktingar som flyr från krig och terror.

5 kommentarer:

 1. Det är till att bisarrtolka Älgemalm. Man kan inte heller ställa frågan om djurskydd mot en fanatiskt liberal flyktingpolitik.

  Kan nämna i förbifarten att Älgemalm är av persiskt/iranskt ursprung. För mig är han dock mer svensk än våra etniskt svenska men alltjämt svenskfientliga politiker.

  Alltfler invandrare väljer SD.

  SvaraRadera
 2. Bästa ViS !


  Vill verkligen Älgemalm importera djur att ta hand om medan han tänker strunta i de nödlidande kreaturen som redan finns här ?
  Eller tom. alternativt försämra för dessa ?
  Det är ju precis som i rådande svensk människopolitik !

  Tjalle

  SvaraRadera
 3. Kan nämna i förbifarten att Älgemalm är en rasistisk/nazistisk iranier som vill hålla "rasen" ren. Till skillnad från rasister så skiter vi i hans bakgrund. En rasist är en rasist är en rasist.

  SvaraRadera
 4. Ja, det är verkligen synd om ynglingarna med märkesjeans och nya mobiltelefoner när vi i Sverige inte vill laga deras mat och tvätta deras kläder. Skäms på oss. Lars måste genast bege sig till närmaste vuxendagis för att gratis tjänstgöra som husa.

  SvaraRadera
 5. SD har motiverar länkningen av det här inlägget med att det är sylvasst. Undrar hur de inlägg ser ut på andra bloggar som aldrig publiceras.

  Ingen kan väll ha missat, jag kan nog tänka mig att många har missat det eftersom det inte är en del av partiets åsikter.

  Sen kanske du blandar ihop SD med folk i bloggvärlden som ifrågasätter om ett flyktingbarn verkligen kan vara 25år gammal och fortfarande räknas som barn? Men de är ju en helt annan fråga. Varför glömmer de ensamkommande flyktinbarnen så ofta papper som styrker deras ålder? Det borde ju ligga i deras intresse när de rest runt halva jorden eller hur? /Viktor Sandahl

  SvaraRadera