fredag 30 januari 2009

Sverigedemokratisk blogg-död

Häromdagen meddelade Leo Sundberg att han lämnar sitt engagemang i Sverigedemokraterna. Den senaste tiden har flera Sverigedemokratiska bloggar antingen försvunnit eller meddelat att de tar en paus. Är det månne ett tecken på att tvivlet börjar sprida sig inom SD?

När detta skrivs finns Leo Sundbergs blogg fortfarande kvar (Uppdatering 2009-03-09: Bloggen är numera borttagen). Gå gärna in där och läs vad han numera skriver om Sverigedemokraterna. Jag rekommenderar också det underhållande kommentarsfältet där desperationen hos hans forna partikamrater lyser igenom.

Lars Persson

4 kommentarer:

 1. "Den senaste tiden har flera Sverigedemokratiska bloggar antingen försvunnit eller meddelat att de tar en paus."

  Vilka då?

  SvaraRadera
 2. En blogg som försvunnit är
  http://sdblogg.se/

  Bloggar som tar paus:
  http://befriasverige.blogspot.com/
  http://sdlandskrona.blogspot.com/

  och så har vi bombnedslaget med Leo Sundberg som nu skriver mycket avslöjande och pinsamt för SD.

  SvaraRadera
 3. Sdblogg.se försvann för ett bra tag sedan nu. Varför vet jag inte riktigt, men intresset svalnade väl, särskilt eftersom responsen blev dålig på senare tid och eftersom de berörda har skola, arbete och så vidare. Dessutom har man sjösatt andra projekt, bland annat utvidgningen av SDU.

  Vad gäller Befria Sverige! håller grabbarna bakom den på med andra saker nuförtiden. De är fortfarande aktiva och hjälper SD och SDU. Bloggen drar antagligen igång till valrörelsen. SD Landskronas blogg vet jag inte, men det står något om hälsoproblem. De har haft det väldigt stressigt den senaste tiden. Hjälpredan lär ju hjälpa till, och de lär återkomma snart, kanske efter någon semester. Aktiviteten har varit på sparlåga ett tag där nu, även om isläggningen kom nyligen.

  Leo Sundberg är en vilsen människa och falsk marxist som inte ens hade läst Sverigedemokraternas partiprogram innan han gick med i partiet. Han skriver snarare väldigt okunnigt och pinsamt för sig själv. Det är tråkigt att han försöker fly och bli politiskt korrekt nu. Vi som har följt Sundberg i SD vet att han gör en pudel.

  SvaraRadera
 4. Vad som är en vilsen människa är ju relativt. Sverigedemokraterna kanske föredrar att numera betrakta Leo Sundberg som en vilsen människa medan många andra betraktar Sverigedemokraterna som vilsna.

  SvaraRadera