torsdag 5 november 2009

Se dig om PG, debatten finns

Per Gudmundson skriver idag i Svenska Dagbladet att ingen vågar debattera med Sverigedemokraterna när det gäller invandringens ekonomiska påverkan på samhället. Man kan undra vilken värld Per Gudmundson lever i. Han läser tydligen inte några andra medier, varken tidningar eller bloggar. Det är nog bara Svenska Dagbladet han läser, och där förekommer ju inga sådana artiklar eftersom alla sådana refuseras av Svenska Dagbladets debattredaktion.

Lars Persson

Några Lästips:
Sverigedemokraterna lever på myterna om invandringen
Mediernas bild av invandrare gynnar SD
Kostar invandringen?
Vi i Sveriges Bibliotek

5 kommentarer:

 1. Tack för denna sida! En saklig debatt som bygger på fakta är vad som behövs. Som det nu är förekommer inga fakta i den "officiella" debatten och SD är den enda källan till fakta i den inofficiella debatten. Livsfarligt!
  Själv jobbar jag på en internationell arbetsplats och ser bara invandringens fördelar. Hårt arbetande personer med sämre förutsättningar i vårt samhälle.

  SvaraRadera
 2. Bra synpunkt om att det faktiskt finns en debatt om invandringens kostnader! Men problemet som jag ser det är att eftersom det är så svårt att överblicka vilka kostnader och intäkter som genereras i kombination att man måste ställa allt detta mot vad det kostat samhället att inte ha invandring så blir resonemanget omöjligt. Istället bör vi diskutera vilka värderingar som ska styra, och vilken syn på nationsgränser vi har. Själv tycker jag att sådana gränser är ologiska, och skapar endast hinder för människor. Och varför ska vi förvägra andra det vi tar i princip som självklart (dvs, att röra sig över gränser)

  SvaraRadera
 3. Jag förstår att du menar bloggen "Vi i Sverige" en av de få som fortfarande försöker sprida myten om invandringens lönsamhet.

  SvaraRadera
 4. Han lever nog i samma fantasivärld som dig och Maud Olofsson.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att vi har fört debatten rätt länge nu och minns detta inlägg som formligen dränkte min dåvarande blogg med kommentarer

  http://www.politikerbloggen.se/2008/01/02/7827/

  SvaraRadera