onsdag 4 november 2009

Sverigedemokrater borde lära sig våra värden

”Invandrare ska lära sig våra värden” skriver flera tidningar. Regeringen ska tillsätta en utredare som ska föreslå vad invandrare måste lära sig. Integrationsminister Nyamko Sabuni säger att invandrare bland annat behöver information om rätten att välja livspartner.

Kanske borde utredarens uppdrag utvidgas, för varför ska bara invandrare undervisas om svenska värderingar? I synnerhet Sverigedemokrater har ett stort behov av sådan undervisning. Rätten att välja livspartner är en sak som Sverigedemokraterna inte erkänner. De vill uppnå ett homogent samhälle och därför vill de vidta åtgärder för att förhindra familjebildning mellan svenskar och människor av utländsk härkomst. Ett sätt de vill använda är att förbjuda invandring från större delen av världen. Ett annat är att införa en hög straffavgift för svenskar som vill leva med en invandrare.

Kollektiv bestraffning anses av de flesta svenskar som helt oacceptabelt men detta vill Sverigedemokraterna införa i svensk lag. Om en 15-åring begår ett brott ska hela familjen utvisas från Sverige enligt Sverigedemokraterna. Det kan t.ex. få till följd att en ung kvinna som misshandlas av sin bror utvisas tillsammans med den som misshandlat henne.

Rätten att fritt förflytta sig inom Sverige och religionsfrihet är andra svenska värderingar som Sverigedemokraterna vill avskaffa.

Läs mer på Newsmill: Sverigedemokraterna försvarar inte de mänskliga rättigheterna.


Lars Persson

Länkar: Aftonbladet, SvD, NT, Corren, BT, HD , DN, SDS, GP2 kommentarer:

  1. Men inte är väl Sabuni Sverigedemokrat?? Jag trodde hon gjorde så här just för att stävja SD, nu när Jimmie Åkesson har passerat Lars Ohly i popularitet.

    SvaraRadera
  2. Du är suverän, Lars Persson! Jag gick nästan på sk-ten! Kämpa på!
    hälsn Silverstare

    SvaraRadera