tisdag 4 januari 2011

SD-politiker blev rädd för låtsasburka

En 17-åring från Hedemora klädd i låtsasburka åtalas för att ha skrämt en Sverigedemokrat uppger Dalarnas tidningar. 17-åringen hade haft en diskussion med SD-politikern om burka skulle vara tillåtet eller inte. Han klippte då hål för ögon och näsa i ett svart lakan och knackade politikern på ryggen.

Åklagare Kristina Modig (!) säger att det räcker med att orsaka obehag, t.ex. med ett starkt ljud, för att det ska räknas som ofredande. I praktiken har vi då redan ett förbud mot burka eftersom vissa människor känner obehag inför den.

Jag och många andra känner obehag för Sverigedemokraternas politik. Kan man förbjuda den?

Lars Persson

2 kommentarer:

  1. Det är kanske en psykolog du behöver om du känner obehag?

    SvaraRadera
  2. Kan man förbjuda Lars Persson oxå? Tror inte så börja skriv om det som bloggen skall handla om. Du har ju bara blivit hatiskt till Svenskar vad det verkar som?

    "Målet med bloggen "Vi i Sverige" är att sprida saklig information om invandring som en motvikt till den gängse uppfattningen"

    Va har dina senaste inlägg med bloggens kärnbudskap att göra, har du helt tappat greppet o grejar med ditt eget lilla korståg mot oliktänkande? Bättre kan du väl än att irra omkring o skämma ut dig på din egen blogg.

    SvaraRadera