tisdag 4 januari 2011

SD:s partiledning polisanmäld av ex-sverigedemokrat

Fd sverigedemokraten Dragan Klaric uppger på sin blogg att han polisanmäler Sverigedemokraternas partiledning för dataintrång, urkundsförfalskning och förtal. Hans forna kompisar betecknar han nu som "idioter" och "skitstövlar".

Dragan Klaric avhopp från Sverigedemokraterna är bara ett i en lång rad. Exemplet Ny Demokrati visar att pajaspartier kan ha framgång några år men sedan faller de sönder. Vi kan inte vänta!

Lars Persson

5 kommentarer:

 1. Vilket hat du har, hämtar du det från Koranen?

  SvaraRadera
 2. Lars är ett lysande exempel på hur det mångkulturella samhället fungerar i praktiken, det skapar hat.

  SvaraRadera
 3. Dagens skratt!
  Ja se Sverigedemokrater.
  Pajasen Dragan brukade blir sur när man skrev inlägg i hans blogg där man påvisade att han kommit med något faktafel. Då raderade han och spärrade så man möttes av budskapet "du är inte välkommen här" när man skulle gå in på bloggen!

  Nu var inte det något problem förstås eftersom det finns proxy, men det visar ju vilka pajaser dom är som inte tål mothugg.

  På tal om pajaser så ser jag att du fått besök av några av Sverigedemokraternas spammare som ska försöka bortförklara det senaste bortfallet av partisympatisöre!

  SvaraRadera
 4. Ska man tro de senaste opinionsundersökningarna verkar stödet för SD växa.I så fall är det ju inte så konstigt med tanke på de senaste händelserna som visar problemen med invandringen.

  SvaraRadera
 5. Alexander, jag menade bortfallet av sympatisörer och propagandister som Dragan inte väljarsympatier!

  SvaraRadera