söndag 2 januari 2011

Vid nyår blottas rasismen ännu mer

Glada nyheter som brukar publiceras på årets första dag är en presentation av årets förstfödde på olika orter. Samtidigt kommer som ett brev på posten de rasistiska kommentarerna när den förstfödde inte faller Sverigedemokrater och andra rasister i smaken. För två år sedan kom sura kommentarer från dåvarande sverigedemokraten Dragan Klaric därför att den förstfödde inte skulle få ett svenskklingande namn (Dragan?).

Nu ser tydligen den sverigedemokratiske riksdagsledamoten Kent Ekeroth det som ett problem att barnet inte får ett svenskt efternamn. Han kopplar samman det med islamisering och "den demografiska bomben". Den sverigedemokratiska sajten Politiskt inkorrekt tar också upp tilldragelsen. Bland kommentarerna finns:

"Fy, s*tan - jag mår verkligen illa av detta spektakel"
"Det finns bara ett ord vi: vidrigt."
"Tragiskt"
"Varför är jag inte förvånad, plötsligt fick jag en illamående känsla..."

De som röstade på Sverigedemokraterna bör tänka efter om de vill vara en av dessa...

Lars Persson

3 kommentarer:

 1. Tittade in på Kents blogg och det är så jäkla skrämmande att han nu sitter i riksdagen. Snacka om att stå för en nationalism i sin mest konspiratoriska och vidrigaste form. En form som jag trodde Europa hade lämnat bakom sig.

  Ett barn är fött och han anar ugglor i mossen bara för att det inte hette Eriksson, Svensson eller Johansson. Finns mycket att säga om honom men lika mycket att säga om de som stödjer honom.

  SvaraRadera
 2. Man kan säga mycket om dessa kommentarer men en sak är att SD, som så ofta förr, har grundläggande fakta om bakfoten. Invandrare anpassar sina födslomönster efter de mönster som gäller i de länder som de flyttar till. Det föreligger alltså inte någon demografisk bomb alls.

  SvaraRadera
 3. Säg det till galningarna som kommenterar på Kents blogg. Jeez....vilka verklighetsfrämmande människor.

  Kents kommentarer om länder där det sökts mycket asyl ifrån är också galet sagt av en riksdagsman. Sedan följer Kents anhängare och spyr galla över allt annat och lite till.

  ...och Kent låter det stå kvar. Ett tyst medgivande?

  SvaraRadera