torsdag 27 januari 2011

Invandringskritiska slog ner 16-åriga Natalie

Aftonbladet berättar idag om 16-åriga Natalie Sörman som protesterade när ett gäng invandringskritiska sjöng nazistiska sånger. Det hände på en buss mellan Huskvarna och Jönköping. Gänget sjöng hyllningssånger till Adolf Hitler, troligtvis därför att chauffören var av utländskt ursprung. När Natalie uppmanade dem att sluta blev hon först överfallen och slagen av en kvinna i gänget. När gänget steg av bussen kastade en av männen en full ölburk mot Natalies huvud så att hon förlorade medvetandet.

8 kommentarer:

 1. Du Lars vad vill du med detta inlägget ! Tråkig händelse och givetsvis är skinnskallar till 99 % idioter. Men af artikel blir ju att vinkla debatten och belysa att några utsätts för rasistikt våld. Om du läser på sajten politiskt inkorrekt kan du läsa om invadrare som begår brott. Läser man där får man känslan att invandrare överlag är livsfarliga. Dom använder sig givetvis av ett ganska ensidigt urval av gärningsmän (invandrare) för att måla upp en bild som passar deras verklighet. Gör man så är risken att man ses som en ytterligthetsblogg !

  SvaraRadera
 2. Varför inga kommentarer från SD-anhängare än? Eller känner de sig alltför hotade av en 16-årig flicka som törs säga ifrån?

  SvaraRadera
 3. bloggare på icedaniel.se,
  Jag skulle ha kunnat skriva "Rasister slog ner 16-åriga Natalie" men när man kritiserar rasister brukar svaret bli "Är man rasist bara för att man är invandringskritisk?" Jag kallar dem alltså invandringskritiska eftersom det är den beteckningen de själva vill ha.

  SvaraRadera
 4. Det här är självklart för jävligt,dock är det något som väldigt ofta också svenskar utsätts för av invandrare,var är rubrikerna då?

  SvaraRadera
 5. Helt rätt invandringskrtisk omfattar alla som har kritik mot nuvarande flyktingpolitik till den grupp kan naturligtvis ViS räknas som ofta kritiserat förd invandringspolitik i sin blogg. Att sedan kleta ner alla som har en åsikt, med ett gäng idioter hyfsar väl knappast debatten.

  SvaraRadera
 6. Och det var ju faktiskt minnesdagen för offer för invandringskritiska krafter.

  SvaraRadera
 7. Anonym 27 januari 17.10:
  Nja men invandringskritiska så har väl redan gjort en hyfsad debatt omöjlig. Och om Invandringskritiska inte vill bli nedkletade får de väl ta lite mer avstånd.

  SvaraRadera
 8. Jag tror nog att en invandringskritisk som ViS som är för en mer avreglerad invandring än den nu förda,tar avstånd från t.ex "ingen är illegal" uppförande och metoder eller sk antirasisters uppförande t.ex när de störde valmöten i höstas eller stenkastning mot polis och ambulanspersonal.
  Problemet är väl att man sällan får läsa det.

  SvaraRadera