måndag 27 juli 2009

Regler för kommentarer

Som tidigare gäller att kommentarer ska ha ett vårdat språk och inte vara nedlåtande mot enskilda personer eller etniska grupper. Toleransen för nedlåtande kommentarer om redaktören är större än om det gäller andra personer.

Kommentarer ska också ha med det ursprungliga inlägget att göra. De ska tillföra något till diskussionen. Att bara upprepa något som redan sagts tillför inget nytt. Kommentaren ska vara författad av den som skickar den. I stort sett identiska kommentarer som skickas till flera olika bloggar avvisas.

Vi tillåter inte länkar till bloggar och hemsidor som vi anser främlingsfientliga eller på annat sätt olämpliga. Det gäller även om just den länkade sidan är acceptabel.

Exempel på kommentarer vi har avvisat är:
allmänt svammel
berättelser om en fest man varit på
djupgående språkvetenskapliga analyser

Slutligen: Man kan klaga men inte överklaga.

Mvh
Redaktionen för Vi i Sverige

10 kommentarer:

 1. lasse du kan ha den där sidan för dig själv

  jag tänker inte sitta o lägga ner tid och skriva sakligt och sedan få kommentaren borttagen bara för att du inte kan bemöta mina argument

  du är en diktator
  politisk

  SvaraRadera
 2. Till den som kallar sig Lars!

  Brinner det i knutarna? Har du fått motstånd? Har folk reagerat negativt på dina lögner och floskler?

  Lätt att sticka huvudet i sanden och låtsas som om det inte finns några problem, men mycket svårare att resa sig upp och med hög röst proklamera att något är fel i samhället!

  Men i en sak kan jag hålla med skribenten "politisk" och det är att det finns ingen mening med att skriva sakligt på den här patetiska bloggen då den som kallar sig för Lars inte kan bemöta argumenten sakligt.

  Vänligen
  Dragan Klaric

  SvaraRadera
 3. @Redaktionen för Vi i Sverige !

  Citat:
  "Exempel på kommentarer vi har avvisat är:

  berättelser om en fest man varit på ... "

  Jo, då förstår jag att min berättelse om mitt möte med Muna blev avvisad.
  Fast jag berättade ju inte egentligen om festen.
  Utan att jag träffade Muna där. Och skildrade hennes i mina ögon lite "egendomliga värderingar".
  Som det ju frågades om i det ursprungliga inlägget.
  Citat:
  "Vilka värderingar hos invandrare från "icke-västliga" länder är då Axel W Karlsson rädd för? "

  Eller var det bara nämnde Axel W Karlsson som fick göra ett inlägg här ?

  Tjalle

  SvaraRadera
 4. Rimliga krav för att få kommentera. Att en del troll gnäller förvånar således inte. Man skall hålla dem kort.

  SvaraRadera
 5. RE: Den högstående varelsen Martin Tunström från Helsingborgs SSU. Att man uttalar sig negativt behöver inte betyda att man är ett troll, eller är det så socialdemokraterna och SSU ser på folk med avvikande åsikter?

  Du Martin är ökänd när det gäller att ha åsikter som kanske inte överensstämmer med andras åsikter, så är du då enligt din egna definition ett TROLL?

  Vilka regler den som kallar sig för Lars sätter upp för denna blogg är upp till honom, men om man vill ha en debatt då ska väl allas åsikter få föras fram.

  Det kan väl inte vara så att bara de åsikter som håller med den som kallar sig för Lars är legitima? Att den som kallar sig för Lars är en mångfaldsförespråkare råder det inga tvivel om.

  Men om man nu mot all förmodan skulle ha en annan åsikt och tycka att mångfald inte alltid är av godo då ska man inte behöva smädas och kallas för troll?

  Eller vad tycker den som kallar sig för Lars? Är det acceptabelt att släppa igenom kommentarer som den skriven av den högstående varelsen Martin Tunströms kaliber?

  Vänligen

  Dragan Klaric

  SvaraRadera
 6. Dragan Klaric,
  Martin Tunström har inte pekat ut någon speciell person i sin kommentar. Det gör däremot du, så det behövs alltså mycket mer tolerans för att publicera dina kommentarer än Martin Tunströms.

  SvaraRadera
 7. RE: Den som kallar sig för Lars!

  Nej det har den högstående varelsen Martin Tunström inte gjort, men det är tydligt att den högstående varelsen Martin Tunström tycker att alla som avviker i den åsikt som den som kallar sig för Lars har är TROLL!

  Jag undrade bara om det är Socialdemokraternas och SSU:s inställning till alla medborgare i Sverige som inte håller med dem eller bloggen Vi i Sverige att de är TROLL?

  Men enligt den definition som den högstående varelsen Martin Tunström från SSU har så är alla som inte hyllar mångfalden TROLL.

  Då är det ju så att den högstående varelsen Martin Tunström från SSU inte pekar ut en enskild person men en hel grupp av personer i Sverige som TROLL bara för att de inte är av samma åsikt som bloggen Vi i Sverige och den högstående varelsen Martin Tunström!

  Så då blir min uppfattning av bloggen Vi i Sverige och den som kallar sig för Lars att det är OK att peka ut en stor grupp av människor i Sverige som TROLL bara för att de inte tycker som bloggen Vi i Sverige och den som kallar sig för Lars.

  Måste applådera den som kallar sig för Lars då det är nu man ser hur den som kallar sig för Lars tänker och tycker.

  Vänligen

  Dragan Klaric

  SvaraRadera
 8. Johan Bensow29 juli 2009 14:06

  Dragan,

  Du är en bra bloggare och skribent, hoppas du fortsätter här samt på annat håll.

  Själv upplever jag inte att Lars är medvetet osaklig. Han är bara, liksom makten och media i övrigt, väldigt ensidig, subjektiv och blockerad och fullständigt VÄGRAR tänka kritiskt eller än mindre se problemen med svensk invandringspolitik, samt dess många nackdelar. Tvärtom går han t o m längre än etablerad media och kritiserar dem för att DE (av alla) är för kritiska mot invandringen! Allt med samma och enda argument i bagaget. Ett argument som dock inte håller vid närmare granskning.

  Nog för att media behöver en skärpning, generellt sett, men det känns inte som om skärpningen främst måste ske med ständiga tillrättalägganden om att inte alla invandrare är dåliga människor, det vet redan 99% av befolkningen. Vad som snarare behövs är att media utan omsvep talar om hela och fulla sanningen om vad som händer i Sverige utan rädsla för politiska konsekvenser. Görs inte detta kan man omgående lägga ned sin verksamhet. Ty då är de bara en del av problemen i landet. Så är det idag.

  SvaraRadera
 9. Dragan Klaric,
  Jag kanske skulle tillägga att vi ibland kan ha överseende med brott mot vissa regler om kommentaren är speciellt underhållande. Det är därför vi publicerade din senaste kommentar.

  Lars Persson

  SvaraRadera
 10. RE: Till den som kallar sig Lars!

  Du vet hur man säger "skrattar bäst som skrattar sist" Ha detta i åtanke den dag det svenska samhället kollapsar på grund av en sanslös invandringspolitik.

  Fast jag skulle inte vilja säga att det kommer att vara något att skratta åt. Tvärtom så kommer det att vara en sorgens dag för alla svenskar.

  Så fortsätt du sprida dina fabler, lögner och floskler. Jag ser det bara som underhållande att då och då titta in på denna blogg för att få mig ett gott skratt.

  Du vet väl att ett gott skratt förlänger livet?

  Vänligen

  Dragan Klaric

  SvaraRadera