söndag 18 oktober 2009

Newsmill: Sverigedemokraterna försvarar inte de mänskliga rättigheterna

Newsmill publicerar idag en artikel av Lars Persson: Sverigedemokraterna försvarar inte de mänskliga rättigheterna. Den beskriver hur Sverigedemokraternas politik strider mot minst en fjärdedel av artiklarna i FN:s allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna.


5 kommentarer:

 1. Vill bara skriva att detta är riktigt bra blogg som är mycket bra på att ta kål på myter. Flera av dina inlägg i bloggen kommer upp på internetsökningar. Jag tänker spara den här adressen nu.

  Fortsätt med vad du gör!

  SvaraRadera
 2. Tack Andreas! Uppmuntran hjälper till att fortsätta.

  Lars Persson

  SvaraRadera
 3. Instämmer med Andreas. I kommentarerna ser man partierna på högerkantens natur. Antingen är man landsförrädare eller för att Sverige kolonialiseras.

  Partier och debattörer i alla läger kan prata om kronor och ören; sakfrågor eller förföljelser eller peka finger mot andra. Vad det i grund och botten handlar om är egentligen människosyn. När man har funderat och grunnat (och levt till sig lite erfarenheter) på hur man ser på sig själv och andra kan man vända sig till en grundideologi som passar ens människovärderingar.

  Jag vet var jag står och jag vet var jag inte står eftersom vissa partier står för depraverad människosyn som är så långt ifrån mitt eget jag man kan komma.

  Ibland undrar jag om folk vet vem de själva är och vad de står för? Folk fastnar i principer och bygger upp sina argument på dem. Min gamle historielärare på högskolan varnade för samhällen byggda på principer (som tex. Tysklands) och jag förstår honom mer och mer ju äldre jag blir.

  Blev lite blandade tankar men "keep up the good work" Lars och alla som står emot de som vill ha ett samhälle som skiljer ut människor.

  SvaraRadera
 4. "Min gamle historielärare på högskolan varnade för samhällen byggda på principer (som tex. Tysklands) och jag förstår honom mer och mer ju äldre jag blir."

  Dags att du ser den svenskfientliga princip som sedan länge dominerar den totalitära stat som kallar sig för "Sverige" snart också.

  SvaraRadera