lördag 14 november 2009

Bert Karlsson känner sig förföljd när han blir emotsagd

Bert Karlsson beklagar sig i Aftonbladet över att hans roll som politiker i Ny demokrati granskas och att uttalanden han gjort i tv-intervjuer återutsänds. Han försöker få läsarna att tycka synd om honom därför att han blir emotsagd.

Samma taktik använder även Sverigedemokraterna. Så fort någon har en annan uppfattning om invandring så förföljs Sverigedemokraterna.

Även kommunledningen i Vellinge använder den taktiken. Det är en hotfull stämning mot de ungdomar som bor på vandrarhemmet i Hököpinge och till och med Lars-Ingvar Ljungman har gjort uttalanden som kan tolkas som förtäckta hot. Ändå är det kommunledningen som ska skyddas av Säpo, inte ungdomarna.

5 kommentarer:

  1. Är det inte konstigt att de flesta av de "rasistiska" förslagen från Ny Demokrati genomförts?

    SvaraRadera
  2. Här håller jag med dig faktiskt. Man måste kunna stå för sina åsikter. Jag har flera gånger anmärkt på ledande SD-företrädare i denna sak.

    Däremot är de facto den svenska (politiskt korrekta) definitionen av begrepp som rasism och främlingsfientlighet alltför snäv eller moraliserande.

    SvaraRadera
  3. Bert Karlsson beklagar sig inte över att bli emotsagt, utan för att hans citat används för att skapa en falsk bild av honom.
    Läs artikeln innan du bloggar om den...

    SvaraRadera
  4. Vänsterns förmåga att förvrida sanningen och skriva om historian är vida känt, vem minns inte hur de utrensade i USSR retuscherades från bildarna efterhand de försvann i någon kommunistisk Gulag, förövrigt ett fenomen vänstern fortfarande använder, Kina, Nord Korea bland annat och om Vänstern hade makt i Sverige satt alla SD-väljare i läger inom kort.

    SvaraRadera
  5. Vänterextremt svammel som kryddas med lite argumentationsfel, halmgubbar och lösa påstående om vad som KAN tolkas som förtäckta hot.

    Vad kan inte feltolkas om man verkligen ger sig fan på det?
    Vänsterflummare och halalhippies världen över:
    Förenen eder!

    SvaraRadera