måndag 21 september 2009

Obefintliga matematikkunskaper hos Ny Teknik

Tidningen Ny Teknik utnämner Sverigedemokraterna till ett av teknikstudenternas favoritpartier. De andra är Miljöpartiet och Piratpartiet.

Av faktarutan framgår att Sverigedemokraterna kommer på sjunde plats med 5,8 procent. De två partier som ligger i topp är Moderaterna och Socialdemokraterna. Av Ny Tekniks tre favoritpartier är det bara Miljöpartiet som i verkligheten kvalar in bland de tre största.

Vi får hoppas att teknikstudenternas matematikkunskaper inte är lika dåliga som hos Ny Tekniks redaktion.

Fler länkar: Aftonbladet

2 kommentarer:

  1. "361 av dem studerade teknik, data eller IT."

    361 personer är LÅNGT ifrån tillräckligt stort antal för att göra statistiska analyser..

    Varför frågade de inte bara 1 sverigedemokrat som pluggar teknik! 100% är en mycket häftigare siffra om de vill sälja lösnummer...

    SvaraRadera
  2. Jag tror inte att SD är emot ALLA invandrare och ALL invandring. Och det är säkert så att invandrare från de som kommer från i-länder är klart lönsamma för Sverige. Men hur "lönsamma" är de som kommer från Nordafrika, Somalia, Mellanöstern och Afganistan? Det är väl dessa grupper SD är emot? Det tar i genomsnitt 7-10 år för en irakisk invandrare att få ett arbete och förmodligen längre tid för an analfabet från Somalia. Men de har stora barnaskaror. Säg inte att dessa är nettobidragare till staten. Det är OMÖJLIGT.

    SvaraRadera