torsdag 2 april 2009

Ingen behöver vara Sverigedemokrat för evigt

Den fd Sverigedemokraten Leo Sundberg som vi berättat om tidigare vittnar i Sydsvenskan idag om rasismen inom Sverigedemokraterna som fick honom att lämna partiet. Han säger: "De personer som säger att det var naivt av mig att gå med där har rätt".

Det var naturligtvis inte populärt inom SD när han talade om att han lämnade partiet. Det vittnade de många kommentarer som skrevs på hans numera nedlagda blogg. Även nu försöker SD avfärda honom som en karriärist.

Leo Sundbergs avhopp visar dock att ingen behöver vara Sverigedemokrat för evigt. De flesta som sympatiserar med SD lär nog, liksom Leo Sundberg, göra det för att man inte läst igenom handlingsprogrammet. Därför är det viktigt att vi talar om vad SD verkligen vill och att vi sprider kunskap om invandringens verkliga betydelse. Det är en verklighet som starkt avviker från Sverigedemokraternas negativa bild.

Läs mer om ämnet här:

Lika hemsk som mamma
Fördöm rasismen men inte rasisterna
Integrationen av Sverigedemokrater har misslyckats

6 kommentarer:

 1. Vilken betydelse har invandringen haft i Sverige säg de sista 30 åren.

  SvaraRadera
 2. Vilken betydelse har Roberth haft i Sverige säg de sista 30 åren.

  SvaraRadera
 3. Som Raymond och Maria sjunger: "Du kan aldrig bli dum igen!" Underbart Leo!

  SvaraRadera
 4. För att inte tala om att Leo Sundberg sannolikt såg det som en bättre politisk långtids- och försörjningsstrategi att vara medlem i ett annat parti än SD. Han är inte den ende.
  Köttgrytorna lockar..
  Tänk så många som upptäckt att de eg "är sossar när" de fått erbjudande om ett överbetalt skattefinansierat kneg!!
  Vi/jag är också invandrare på (båda sidor) men vi ser den ohämmade importen av oanställningsbara personer som en total katastrof för Sverige!
  Nyadlige ("journalist"!) Dawit Isaak är ju ETT exempel. I Sverige tills man fått PUT och medb skap. Sen hem igen..
  Jag kan nämna ett hundratal exempel på den gången om så önskas..
  --ER--

  SvaraRadera
 5. De som invandrar är långt ifrån oanställningsbara. Majoriteten är i rätt ålder och många har gymnasial utbildning eller högre.

  SvaraRadera
 6. Det här säger nog faktiskt mer om Leo Sundberg än om Sd:s politik, varför i herrans namn blev han medlem och aktiv i ett parti vars handlingsprogram han inte ens orkade läsa igenom?

  SvaraRadera