tisdag 26 maj 2009

Bra att det inte är SD

De andra partierna påverkas av Piratpartiets opinionssiffror och integriteten på nätet har därför blivit en viktigare fråga även för dem. Det säger Sören Holmberg, professor i statsvetenskap vid Göteborgs universitet, i en intervju i Svenska Dagbladet. "Hade Feministiskt initiativ legat på en fem, tio procent i mätningarna så hade vi pratat om jämställdhetsfrågor", säger Sören Holmberg.

Därför är det bra att inte Sverigedemokraterna har framgångar i opinionsundersökningarna. Vissa riksdagspartier har lagt populistiska förslag inom invandrings- och integrationspolitiken i rädsla för Sverigedemokraterna men tack vare konstant låga opinionssiffror för SD har vi sluppit en situation som i Danmark där andra partier går Dansk Folkepartis ärenden.

Det räcker inte med att hålla SD utanför EU-parlamentet och Riksdagen. Den stora majoritet som tar avstånd från SD:s politik måste hjälpa till att minska deras inflytande genom att rösta i EU-valet och lägga sin röst på ett annat parti än SD.

2 kommentarer:

  1. Jag kommer rösta på Sverige Demokraterna. Varför är det så fel att rösta på ett parti som värnar om Sverige och vill minska invandringen av outbildat folk som bara kostar staten en massa pengar?

    SvaraRadera
  2. SD är inte ett parti som värnar om Sverige. Invandrare i allmänhet är inte outbildade. Invandringen kostar inte en massa pengar. Läs artikeln "Kostar invandringen?". Länk nedan.

    SD vill att arbetsföra människor som Sverige investerat i ska återutvandra. De vill t o m betala dem för att lämna Sverige. Det skulle innebära en ekonomisk förlust för samhället. Det är ett exempel på att SD inte värnar om Sverige.

    SvaraRadera