onsdag 20 maj 2009

Newsmill: Sverigedemokraterna lever på myterna om invandringen

Lars Persson skriver på Newsmill att stödet för Sverigedemokraterna är beroende av att invandringen framställs som ett hot mot välfärden. Ge rätt bild av invandringen så kommer de varken in i EU-parlamentet eller Riksdagen.

Länkar:
Anhöriginvandrare och deras familjer
Inkomstfördelningsundersökningen 2006

1 kommentar:

 1. Jag är en enkel invandrarkvinna, hitbjuden på 60-talet för att delta i samhällsbygget Sverige.
  Mitt folk var absolut förföljda, vi fick svälja mycket elakheter, men .. vi bet ihop. Arbetade idogt, medvetna och tacksamma över att fått komma till den trygghet Sverige var. HÄR skulle mina barn födas och växa upp, detta land skulle jag ge mitt liv för.
  Hade jag bara anat, vad jag ser, när min långa arbetsdag är över ...
  Någonstans stannade tåget och jag började fråga mig varje dag, vad DEMOKRATI betyder. Vänligt togs nykomlingar emot, men .. krav, spott och spe, RESPEKT är deras ord. Min yngste son med sina kompisar antastades ständigt av gäng från förorter, vi föräldrar hjälpte till med att ordna övernattning, så de inte skulle åka hem buss, Tbana .. nattetid. Flera blev rånade och även misshandlade - av ...
  Vi är nu många som röstar på SD och det är inte pga någon martyrskap, glöm det snacket. Så illa som de folkvalda har skött invadrar-flyktingpolitiken sedan ett par årtionden, så har jag bara väntat på ärlig debatt, ärlig.
  SD kan ALLTID hänvisa till källor vid alla sina påståenden, men det politiskt korrekta råder i Sverige, massmedian är en fruktansvärd maktfaktor, som håller greppet om de etablerade blocken. Fy, så det har blivit! Vakna, kära folket, vakna! Det är redan sent...

  SvaraRadera