tisdag 10 februari 2009

Varför är Sverigedemokraterna motståndare till anhöriginvandring?

I Kristianstadsbladet idag finns en sverigedemokratisk insändare som vill ta emot färre invandrare. "En svensk" skriver bl.a.

"Vi tycker att det är viktigare att hjälpa människor i nöd, än att ha en stor anhöriginvandring till Sverige."

Detta vittnar om okunskap om anhöriginvandringen. En tredjedel av anknytningspersonerna är födda i Sverige och 60 procent är svenska medborgare (Anhöriginvandrare och deras familjer). Det handlar om att dessa personer vill utnyttja sin självklara rätt att bilda familj med vem de vill (FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna).Det har inget att göra med att hjälpa människor i nöd.

Hushåll som består av både svenskar och invandrare betalar mer skatt och får mindre socialbidrag än helsvenska hushåll. Trots det vill SD införa en straffavgift på för närvarande 42800 kr för de som vill bilda familj med en utlänning (SD:s invandringspolitiska program). De vill också införa ett stopp för invandring från "icke-västliga" länder.

Motståndet mot anhöriginvandring är helt baserat på etnisk tillhörighet. Man vill förhindra familjebildning mellan olika etniska grupper. Var har vi hört det förr?

Lars Persson

2 kommentarer:

 1. Försök inte vända siffrorna nu Lars Persson!! Läs SCBs rapport väldigt noga en gång till innan du kommer med villfarelser.

  Sedan kan man ju undra hur du kan få 60% utav anhöriginvandrarna till att redan vara svenska medborgare när de kommer hit?

  Om jag eller du emigrerar till ett annat land så måste du skriva på garantier för att du inte ska leva på det nya landets inhemska befolkning. Detta emotsäger du då du menar att detta ekonomiska ansvar skall ligga på den inhemska befolkningen. Varför skall JAG och andra hederliga skattebetalare betala andras anhöriga? Snylteri på välfärden är vad det är! Samtidigt så drar man in på äldrevården, sjukvården, skolorna mm...nu senast var man tvungen att dra in på livsuppehållande mediciner åt cancersjuka i Skåne för att kunna finasiera den fria medicin- sjukvård och tandvården åt illegala utlänningar. Man sa rakt ut att dessa inte hade något värde och skulle ändå dö förr eller senare...detta stödjer förmodligen du? Som jag ser det så har inte alla människor samma värde...en illegal är mer värd än en inhemsk fd skattebetalande cancerdrabbad! Undrar om du var lika vurmande för massinvandring utav olika slag om du själv låg där utan att få livsuppehållande medicin på sjukhuset...speciellt när läkaren säger: - Nej vi vill hellre lägga pengarna på sk "papperslösa" än dig...bättre du dör lite fortare då du är en ekonomisk börda...dina inbetalda skattepengar behövs till att finasiera den berikande mångkulturen och stackars illegala flyktingar! Tänk på detta den dagen du själv blir sjuk och gammal Lars Persson...förressten..bor du i ett invandrartätt område eller tillhör du den skara som känner dig mångkulturell och flyktingvänlig genom att besöka en pizzeria då och då?

  SvaraRadera
 2. Som jag redan skrivit så är 60 procent av anknytningspersonerna svenska medborgare, inte anhöriginvandrarna.
  Vilka siffror menar du att jag vänt på?
  I huset där jag bor är 50 procent invandrare. Det finns drygt 10 procent utrikes födda i kommunen där jag bor av vilka en hel del bor i samma område som jag. Flera av dom är mina vänner och ingen är min fiende.

  Lars Persson

  SvaraRadera